ord och inga visor


"Hej Dennis! Vill bara säga att du har en skitbra blogg och du ser bättre ut än någonsin! Vet inte om du minns mig men vi har pratat med varandra på sejdeln här i göteborg en gång och du verkar skit trevlig! Nu till saken, Hur är du som person om du ska beskriva med ord? Finns det något du vill dela med dig av?"

Hej du! Tack så mycket, det är alltid lika roligt att få höra att ni uppskattar min blogg! Haha, eftersom du inte bifogat någon bild på dig själv eller länkat din blogg (om du har någon) Så kan jag jag inte se hur du ser ut, så nej tyvärr minns jag inte dig men visst var jag trevlig? haha!

Hur jag skulle beskriva mig själv som person, Det finns så mycket att säga.
Vad som inte framgår i bloggen är nog att jag är sprallig, skämtsam och ibland galen. Jag driver ofta med mig själv och är ganska brutal när jag skämtar med mina vänner. Jag älskar att prata tabu-belagda ämnen mest för att man inte bör prata om dom.
Jag har ett stort hjärta för folk och jag är en av få killar som vågar erkänna att jag gillar kärlek. Små saker som gör att man blir helt upprymd, att vakna brevid någon som man tycker om och som tycker om sig själv, att kunna ringa någon som alltid svarar, pilla någon i håret och le i smyg - ja ni fattar. För att inte låta som världens mjukis så är jag också ganska rak på sak och en jävel på payback. Jag tål inte att behandlas fel nu på senare år och visar det nog ganska snabbt. I helhet så är jag en glad, sprallig och positiv snubbe utan så mycket fördommar om saker och ting. Egentligen så är det nog enklare om någon annan svarar på den frågan åt mig. Ska se om någon av mina närmaste kan gästblogga senare i veckan eller någonting. Nu har du iallafall fått min point of view!

Ni vet att ni också kan ställa frågor/prata/skriva till mig genom -kontakt- som ni hittar i menyn, går ju bra att lämna en kommentar också!
Hoppas det var ett helt okej svar! Ha det fint!


Återkommer

Har uppstått endel, återkommer ikväll eller i morgon!
Hoppas ni har en toppen dag!


Jag har problem

Jag överdriver inte när jag säger att jag springer runt i mitt rum som ett problembarn med ett leende på läpparna. Testar sommarkläder, provar olika solglasögon och beter mig som att jag hade problem med koncentrationsförmågan. Är på sånt fruktansvärt bra humör att jag bara ville dela med mig lite till er!
(snart är det sommar!!)



Denim

Förlåt mina vänner för en ganska så dålig uppdatering igår men det var inte min dag. Idag däremot är verkligen min dag. Solen lyser och folk går i solbrillor och skinnjackor, underbart. Jag däremot har gått i kavaj och tisha utan att frysa ett dugg.
Var och kollade läget i stan med Emelie tidigare och införskaffade mig två välbehövda jeansskjortor som min garderob verkligen har saknat. Vi hann även med att ta en kopp kaffe och en våffla i solen. Jag hoppas verkligen att solen stannar kvar! Hoppas ni har haft en kanon dag!


En mörkblå och en lite ljusare, vilken gillar ni bäst?



fotografi

Än så länge så har ni påpekat att jag bör ta fler bilder - Jag håller verkligen med er men då jag har en webcam som är sämre än det mesta så skulle det vara bättre att måla av mig själv och printa in och eftersom att min kamera är sönder så kan jag inte använda den heller.
Jag ska försöka fixa dethär så snabbt som möjligt, jag lovar! Nu ska jag dricka upp min mango/banan/päron och vanilj smoothie (gott) Vi hörs senare hurrni! puss


You guys keep me goin'

Eftersom att ni driver mig till att skriva med era fina kommentarer och mail så tänkte jag fråga er en sak för en gångs skull! För att göra det bra för oss båda så tänkte jag fråga vad som är bra respektive dåligt med min blogg? Jag är medveten om att jag borde rikta in mig på vissa saker men samtidigt så känns det som att det inte blir tillräckligt personligt då. Mjo, vad tycker ni? Ös på med negativa/positiva kommentarer eller mail. Det skulle göra mig glad att veta vad ni tycker. Its ur time to shine!




Sex monster




pics: Flickr via jannike viveka


Tandläkarn

Har precis kommit hem från tandläkarn (!!) När jag var mindre var tandläkarn min värsta skräck, mest för att jag tyckte att det gjorde så ont. Nu har jag väl mest skräcken för att det är så himla dyrt. Det finns nackdelar med att fylla 20, vilket jag inte gör förens i oktober så det är lite extra surt! Jag hade iallafall fina tänder.
Hoppas ni har haft en bra morgon och vad har ni för planer idag? Vi hörs senare, mycket kärlek!


Pastell






Pic: Driu & Tiago



Mornin' no stress

Sitter i min säng och dricker mitt te, har haft en sån skön morgon! Solen skiner och sängen är stor och vit och jag är utvilad. Det enda jag saknar just nu är DisneyChannel som har slutat fungera på min tv. Idag har jag planer på att städa mitt rum, fixa och trixa lite. Jag ska även hinna med att träna hade jag tänkt. Nu när det är ny vecka så har jag sån lust att göra något, se förändringar!
Vi hörs senare! Puss


Måste få lite nya bilder snart!



Jag tycker om

att vakna lite tidigare än dig och kolla. Du luktar så gott och personligt på morgonen. Kolla på dig när du skrattar, du är jättefin när du skrattar. Flåttiga pommes och mycket vitlök. Dela på colazero. Soltorkad tomatsås. Tycker om att kolla på dig och vara stolt. Att vara sunkig men ändå helt okej. Du är mer än okej. Äta toast. Bli inspirerad, du inspirerar mig. Den pirriga magkänslan man får. Kramen när man inte setts på ett tag. När man blir varm. bli omhållen på natten. klia dig i nacken. sno dina skor. Rihanna Cover. Solstrålar i sängen. att du viker in läpparna. När du är nyfiken. Projekt. Dina knän och dina helt perfekta ben. Snäll, så himla snäll. Varm. Att kittlas. Att känna på dina naglar. Dricka rödvin med dig. "Oj, ja det gjorde jag nog" Du gör mig glad.



young (evil) generation





pic Johan Willner



Impuls

Igår runt 7 -tiden så bestämde jag mig för att dra hem till Marie och förfesta/gå ut på krogen. Det blev en förfest hos Albin som fyllde 20 år också! Det var en toppen kväll och jag var full. Kommer inte ihåg om jag handlade på kortet en massa, haha! Blir en jobbig överaskning när jag kollar. Jag ville ta ut pengar innan, det känns som det är lättare att hålla koll på sina pengar då. Jag hade iallafall en najs kväll, får se om det dyker upp några bilder! Hoppas ni har haft en bra helg och får en bra ny vecka! Vi hörs senare!


pic Diego Diaz


Icon of our generation




Ibland har jag sådanna dagar jag är helt såld på gaga. I dont blame myself.
Bilderna är tagna för ELLE magazine om jag inte har helt fel



"Fredagsmys"

Har haft fullt upp hela dagen. Jag har varit och tränat, jag har varit och solat och nu har jag vart och inhandlat lite gott till kvällen (Det är fredag, alla har rätt att äta lite onyttigt)
Råkade gå förbi två armband som jag köpte också, dom passar fint i min gaderob. Ikväll blir det vin pimplar kväll hos Emelie, det blir fint. Jag känner verkligen att det är fredag idag! Vi hörs senare! Puss



Svar del 3

När ska du flytta hemifrån?
Så fort jag bara kan! Vill helst flytta till Göteborg/Jönköping/Sthlm. Men det är inte det enklaste!

Om du redan gjort det, när var det?
-

När förlorade du din oskuld om du förlorat den.
Whats up with me and all the sexquestions? haha
 
Vilken linje går du i/gick du i?
Jag gick Medieprogrammet! Tog studenten i somras.

Vad vill du jobba med i framtiden?
Tänkte svara "Vet inte riktigt" men sedan kom jag på att frågan löd "Vad vill du jobba med i framtiden?" Då blir det genast enklare. Jag vill jobba med någonting som involverar mode/trend. Inte för att jag tror att jag har alla kvaliteer för det men det skulle vara riktigt kul. Kläder och styling är aldrig tråkigt.

är du och joachim k tillsammans?
yupp!

Tänk om du vaknade upp en dag och insåg att du hade blivit förvandlad till en guldfisk. Hur hade du reagerat då? :O
Först hade jag nog slagits av panik. Sedan glömt av det, sen fått det, sedan glömt det (ehheh)

Om du kunde gå bak i tiden, hade du ändrat på något då ?(liksom något som du har gjort eller sagt som du ångrar)
Det finns mycket jag ångrar i mitt liv tyvärr. Människor jag inte borde träffat, chanser jag skulle ha tagit, saker som jag skulle/inte skulle ha gjort.  Så ja, det finns saker som jag skulle ha ändrat på!

Kan du nämna 3 saker som du verkligen inte skulle kunna tänka dig vara utan ?
I vardagen? 1, min plattång. 2, kläder (om det är ett okej svar?) 3, Tvål!

Om du kunde träffa vilken kändis du ville, lev eller död, vem skulle det vara ? och varför ?
Finns så många! Hade ju vart asballt att träffa någon större kändis som James dean, Elvis presley, Marilyn Monroe eller johnny cash. Samtidigt som jag känner att jag nog inte hade haft lika kul med någon av dem som någon nuvarande kändis. Lady gaga hade vart kul att få hänga lite med, så jag väljer henne. För att hon verkar vara så "down to earth" och det känns som att det inte skulle bli några pinsamma tystnader, samt att hon är grymt cool.

Om någon helt random skulle komma fram till dig och sa : Vill du bli modell ? Här ta mitt kort.
och sen bara gick, hur skulle du reagera ? och hade du gått med på det ?
Skulle nog bli grymt jäkla chockad och sett ut som ett frågetecken. Frågat om dom verkligen inte har haffat fel person. Hängt med och kollat läget hade jag gjort, tror inte att det är någonting för mig dock. (hahah)

har du nån fin playlist som du vill dela med dig till mig av?
Den är påväg! Jag håller på och blandar lite av mina favoriter, så det kommer bli en mix av sköna låtar!

hur såg du ut när du var 13/14 år ungefär?
Jag var "emo", tror jag! 

vad är du minst och mest nöjd med på dig själv, utseendemässigt.
Jag är minst nöjd med mitt hår, min kropp och min näsa. Haha! Är mest nöjd med mina ögon (Som egentligen ser ut som vilka ögon som helst, men känner ändå att de är helt okej liksom)


vad skulle du ha för musik på din begravning?
Man säger ju alltid att "Den ska jag ha på min begravning" Men en jag verkligen skulle vilja ha är somewhere over the rainbow.



Emilio

Idag fick jag hem ett par byxor och en väst av märket Emilio. Har aldrig ägt ett par beiga byxor förut, det blir spännande. Kommer passa bra till kvällarna i sommar! Västar är någonting som jag tycker om, jag har nog 5 - 6 stycken! Ingen grå/beige dock! Tumbs up!





The one you lovve






Pic Hana Haley



Svar del 2

Tycker du om cupcakes?
Älskar cupcakes, speciellt om det är americanska recept. Speciellt med choklad och blåbär! Du är varmt välkommen att skicka hem till mig! (haha!)

Vem tycker du är roligast av alla människor på jorden ;) haha
Åh, jag har turen att känna så många roliga människor så det går inte att välja någon speciell i min vänskapskrets! Gud vilken svår fråga, jag kan nog inte svara. Förlåt! haha

Om du fick vara en karaktär från en film för en dag, vem hade du valt?
Jag hade lätt valt att få vara Adam Sandler i filmen Click. Tänk att få stanna tiden och plocka på sig vad man vill i vilken affär man vill.

Skulle du kunna tänka dig att färga håret blont? (tycker att du passar sjukt bra i din nuvarande hårfärg, men man måste ju kolla ;P)
Ja, det skulle jag. Funderar faktiskt på att bli blond nu innan jag klipper av allt hår men jag är inte säker. Jag har ju faktiskt varit blond en gång i tiden och då trivdes jag inte fullt ut men jag kan tänka mig att det berodde på frissyren.

Vem är den finaste du vet?
Har alltid varit ett fan av joachim, haha!

vad tycker du är avtändande?
Haha, det finns mycket som är rätt avtändande! En stor buske är väl inte min favorit iallafall (haha!)

favrotisexställning? HAHA ;D
Hahah men gud!?

vad tycker du om hjärtformade glasögon?
Tycket det kan vara en passande assocar på festival.
Ingenting för mig men jag har vänner som äger dem och på rätt person är det snyggt!

favoritklädesplagg/accesoar?
I min egen gaderob? Gillar mina svarta nitarmband där nitarna är innuti själva lädret! Mina kedje-halsband. De är lätta att matcha till det mesta!

favoritlåt?
Jag har många låtar jag gillar, vissa mer och vissa mindre. Jag håller på med en playlist åt er, håll ut!

tycker du om barn?
Sålänge de inte kräver pengar, skriker, bajsar, spyr, luktar illa så faller de mig i smaken. Haha!

 



up for tacos!

Ikväll blir det myskväll hemma hos min kompis Disa. Vi ska nog laga till tacos och se på dåliga tv program. Vi brukade alltid göra det på torsdagar förr. Nu har vi inte gjort det på ett tag så det ska bli mysigt! Jag ska se till att ha en svar del 2 idag också! Det var någon som frågade om det var försent att ställa frågor och det är det inte. Självklart kommer jag att svara på allas frågor! Angående att ni vill att jag ska göra en playlist! Håller på just nu men jag är inte riktigt nöjd ännu! Nu ska jag fixa till mitt hår och sätta på mig kläder, vi hörs senare!


pic: Noah Kalina



Gym

Har precis kommit in från balkongen. Jag var nog lite väl optimistisk när jag satte mig där i ett par mjukis shorts -endast- och tänkte sola. Det är kyligare än det ser ut. Solen är varm men det blåser kallt.
Idag ska jag iallafall till gymmet. Ska käka lite frukost först bara. Vi hörs när jag kommer hem därifrån!
mycket kärlek!



Hair is only hair

Har bestämt mig för att mitt hår snart ryker. Har tänkt allt för länge istället för att göra något åt saken. Samtidigt som jag längtar helt löjligt mycket så är jag lika nervös som förväntansfull. Jag har varit långhårig iprincip hela mitt liv. Har alltid valt längre frissyrer. Nu blir det något annorlunda, folk stöttar mig och det är väl därför jag kommer att våga göra det.
Vad tror ni? Go short/stay long?


Pic Neil Barrett



Svar del 1

Ska du på någon festvial i sommar; i så fall vilken?
Det är iallafall planen! Blir hultsfredsfestivalen, arvika, Emmaboda och siesta om jag får bestämma!
Ska du/ni?

Hur viktigt är kärlek för dig?
Kärlek är grymt viktigt för mig. Speciellt domdär småsakerna som man kan göra för varandra bara för att. Allt känns så himla mycket bättre med lite kärlek!

har du varit kär någon gång?
yes, det har jag!

vad "tänder" du på, på motsatta könet?
Åh, sånna frågor är så svåra.
höga klackar, mycket svart, mittbena, röda läppar.
Det har väl mest med personen i fråga att göra! haha.

favoritmat? :D
Tacos big time!
Finns dock sjukt många olika sätt att äta tacos/ha till tacos. Äter ni på något annorlunda sätt eller har något annorlunda i så vore det kul om ni berättade.

vad gör du när/om du känner dig riktigt ensam?
Jag försöker väl i första taget få tag på någon som vill hänga.
Annars så brukar jag dra på någon bra film/musik och mysa med katten tills jag kommer på något att hitta på.

Har du någon "dold" talang, som vi inte vet om? ;)
Brukar få fixa mina tjejkompisars frissyrer för de tycker jag är duktig.
Annars så vet jag inte, jag hoppas det! haha!
Jag är känd för att ha en extrem otur bland mina kompisar, haha, det är väl ingen talang. Men det är något!

vad är det värsta du vet?
Finns mycket jag tycker illa om.
-vakna bakis
-se film från fyllan
-mord (och sådanna självklara hemska saker)
-gå upp i vikt
Listan fortsätter..

Om du kom till en öde ö själv och fick välja tre saker att ta till ön vad skulle det va?
-En mobil eller sån flygradio, självklart! haha 
-Vatten
-Mat

Vad är den viktigaste egenskapensom dina vänner har/behöver för att bli din vän?
Skön personlighet i stort sätt. Min vänskapskrets är så galet blandad så det går inte att kategorisera. Jag har rätt svårt att tycka illa om någon på grund av att "du inte är som jag".

Vad får dig att falla för någon?(förhållande) 
Småsakerna som är så viktiga och stora för mig.
Personen bör väl attrahera mig både personligt och utseendemässigt.

Vad är de viktigaste sakerna i ditt liv?
Mina medmänniskor och pengar? haha!

Vad är det fulaste du vet?
Mitt hår, at the moment. Haha!

Saknar du något speciellt just nu?
Finns en person som är speciell för mig. Så jadå!
Sen saknar jag väl jobb, mer pengar och egen lägenhet. Haha!

Om du skulle måla påskägg och ge dom till någon vem skulle det vara och varför?
Hahah?  Antagligen till Mamma/pappa eller Farmor/Farfar. För att de är väl dem som skulle uppskatta min konstnärliga förmåga i form på ett äggskal.

Vem är den fulaste människan du vet?
Hm, Har sett många fula människor genom åren.
Många snygga också för den delen.


Jessicas bild från en fika på condeco med bra människor!



Morbror

Idag blev jag morbror till en liten Ozzy!
Det gäller att ligga på hollywood nivå. Grattis syster!


Not that stylizh







Nu ska jag fixa håret sen blire att utforska göteborgs utbud!
Hörs när jag kommer hem! Puss


ZUMBA

Förlåt för att jag inte hunnit uppdatera någonting tidigare! Jag sitter nu i jennys lägenhet och har precis sett den svenska filmen Låt den rätte komma in. Rätt besviken blev jag då alla säger att den är så bra och att den har blivit så stor. Snygg film var det iallafall!
Vi har också hunnit få i oss chips och dipp samt pommes och hamburgare - beach 010 here i come, nä. Men nu klockan 01.13 ska vi köra lite Zumba till jennyss nya DVDbox. Haha, man ska tydligen tappa massa vikt av det wich is great! Vi är nybörjare för "Dansen" och kommer se så fruktansvärt löjliga ut, haha! Vi hörs imorrn, blir lite mer seriösa inlägg då! Puss



fika + borås

Jag är lite missnöjd med frågorna till inlägget under. Det är betydligt fler av er som hade kunnat slänga ut en fråga. Jag låter det gå några dagar så får jag se om det ramlar in lite fler frågor.

Dagen har spenderats i solen med Jenny. Vi har fikat, gått i affärer och gått på promenader med hennes hund Neo. I ren impuls så bestämde jag mig för att följa med henne till borås imorgon vid 12. Att åka till jenny över halloween (sist jag var där) var något av det bästa jag gjort under hela 2009. Om inte det bästa jag gjort under många år. Nu ska jag tillbaka!
Sist jag var i borås blev jag även smygfotad vilket kom som en shock! Ska inte sticka under stolen med att jag tyckte det var lite roligt också. Ni får hemskt gärna komma fram om ni skulle få syn på mig. Jag är ganska kramvänlig, haha! Hoppas alla har haft en lika fin dag som jag!



Så såg det ut sist jag var i borås!



Frågestund

Här tänkte jag att ni skulle få ställa precis vilka frågor ni vill om mig eller någonting ni skulle ha min åsikt om. Fritt fram för pinsamma/rolia/udda/vanliga frågor om precis allt ni kan tänkas komma på.
Har ni en blogg så kommer den att bli länkad vid frågan, vill du vara anonym är det okej! make me proud!


Bild från maj 09, tror jag.



Sommar

Sitter på balkongen och lyssnar på Håkan i ett par jeans shorts - jag fryser inte ens. Snart kan man gå ut i linne och shorts. Snart är det festival och park häng. Jag längtar som en galning!
Igår blev det inte mycket update tyvärr, min dator/blogg.se strulade? Jag kunde iallafall inte uppdatera och man kunde tydligen inte kommentera heller? Anyhow, idag är jag på satans bra humör - solen - och idag ska jag även träffa Jenny som är här från borås. Jag klagar inte!
Vi hörs senare! Hoppas alla har en fortsatt fin dag!





Saturday monster

Marie hade lagt ut lite bilder från i lördags! Jag förstår verkligen inte hur jag lyckas se ut som ett monster varje gång jag festar. Troligen på grund av för många drinkar eller några glas öl för mycket. Jag slänger upp några av dem så ni får se. Jag hittade min svarta andra halva, my brother from another mother (Tänker på hunden) vi hörs senare mina vänner! Tjabbahey!






Very gaga-ish

Läste en artikel i ELLE idag om Lady gaga. Hon verkar vara en sån skön person enligt alla intervjuare. Så jordnära och inte alls någon översittare eller storhetsvansinne. Bläddrade förbi dehär bilderna på internet och de fick mig att tänka på Lady gaga (gaga som hon själv vill bli kallad) Spets och löshår - känns verkligen som något hon skulle ha på sig.





pic. saga sigurdardottir


bakis

Idag har huvudet varit på tok på tungt nästan hela dagen. Jag får skylla mig själv - jag hade kul igår iallafall. En lyckad kväll! Tack alla involverade. Det var iallafall förfest med ölspel (vilket jag var askass på) sen blev det utgång på harrys sen blev det hämtpizza hos Emma.


Moonwalking through the night

Sitter och dricker moserande vin i mitt rum och ska snart dra in till falkenberg för att forstätta kvällen med en förfest sen utgång. Ikväll ska jag ut med en av mina favorit tjejer Marie (the tjej on the bild) Har en kännsla av att kvällen kommer bli galen och mycket mer än bra! Jag är taggad och livet känns så bra!
Vi ses i dimman! Take care!



Fredagsmys

Ikväll blir det fredagsmys i skogen hemma hos Disa och hennes mamma. Blir film, mjukiskläder och något gott till filmen! Ska bli mysigt, det var jättelängesedan jag var där och hälsade på så det blir kul. Vet inte riktigt vilken film vi ska se, har ni något tips? Jag är lite sugen på att se Where the wild things are men har hört både negativt och positivt om den. Vi får se vad det blir helt enkelt!


Disas bild från Facebook på oss, haha



Hey guys

Har på något sätt lyckats vända tillbaka min dygnsrythm en aning. Vaknade nu vid halv 11 vilket är ganska så mycket tidigare än jag brukar gå upp. Vaknade iallafall av min tandvärk som jag har haft ett tag nu. Min visdomstand som växer och ställer till problem. Så trött på att ha ont nu, jag är hungrig! haha!
Kanske en aning löjligt men på grund av värken så har jag inte varit så jätte pepp på att blogga men jag ska skärpa mig! Igår var jag i Varberg med Emelie och Nina. Blev shopping och mat. Det var mysigt! 
Nu ska jag få i mig päron/vanilj youghurt med havrepuffar. Ses senare! fred och kärlek! 

 


Boys wearin' high heels and makeup



W magazine


tio snabba!


Dagens humör:
På topp!
Dagens klädsel: halv tighta Ljusgrå jeans i hårt tyg, rock-tischa, kavaj,
långa sjalar, kedjor i olika längder runt halsen, rayban brillor och kängor.
Dagens roligaste: Emelie!
Dagens tråkigaste: Undersökning via telefon.
Dagens musik: Väldigt blandat, allt från Idol calle till Phoenix till Fever ray.
Dagens längtan: Sommar och festival!
Dagens Onyttiga: Ingenting!
Dagens nyttiga: Mycket prominixande!
Dagens jobbigaste: Visdomstand som gör ont!  
Dagens fundering: När ska jag få jobb? haha!



Emelie

Har haft en heldag med min barndomsvän Emelie. Vi har inte hittat på så mycket mer än att färgat hennes hår, druckit hundra koppar kaffe, pratat lite kläder och kollat i affärer. Hittade ingenting intressant mer än två hattar. Bestämde mig för att följa med till varberg imorrn efter många om och men. Har iallafall trots detta inte hunnit uppdatera idag men nu är jag hemma och nu blir det grönt Te! Hörs senare!



En bild på Emelie från i Somras någongång



Leah






Vill ta en öl på en filt i en park

Känns som en positiv start på dagen att vakna av solstrålar i ansiktet, jag klagar inte.
Sitter och lyssnar på Miss li och saknar sommarn, linnen, shorts och brillorna. Har en kännsla av att denhär sommaren kommer bli en utav av de bästa laget! Har så himlans bra folk omkring mig att ingenting kan gå fel.
Jag har nog uppnått ett av mina nyårs wants, jag är lycklig. Har ingenting att klaga på.
Nu ska jag göra mig en liten frukost/lunch!
Vi hörs senare! Puss
Har ni några planer i sommar?



Några svar

vet du att du är ganska lik justin bobby, om du kollar på the hills då!
Oj, Det kan jag inte hålla med om! Men jag klagar inte haha!

kan du inte lägga upp lite bilder på din familj och närmsta vänner
du har ? :)
Visst kan jag göra det! Jag har hittade inga bilder på min mamma
och pappa. Jag tror jag ska ha på min stationära dator, jag kan starta den någon
dag och leta upp en bild till er. Bilder på mina närmsta vänner - Jag har så många
nära vänner att det skulle aldrig gå att få ihop bilder på allihopa!

Min ena syster Sara


Min andra syster Hanna


Har du någon favorit film eller något sånt? :)
Jag har många favoritfilmer och serier. Just nu så går många tankar till
Desperate housewifes som jag nästan precis börjat kolla på. Såg två säsonger
under tiden i jönköping. Har alltid ratat DH, men nu när jag kollat på det så är
det verkligen en helt sjukt bra serie med allt man vill ha i en serie.
Har ni några film tips så blir jag glad för förslag!


Kan du inte ta mer bilder på dig själv?? hehe!
Nu är det så att min kamera har gått sönder men jag har äldre kameror och sånt
hemma som jag nog kan använda. Får försöka fixa dethär. Men kul att ni gillar bilder
på mig. haha!

Heey Dennis!
Kickat in då och då på din blogg, kanske in på bloglovin. ;)
Skulle du kunna göra en top tio eller top 5 lista på dina just nu favoritlåtar? :)
KRAM
First of all, kul! Hm, jag har planerat att göra en spotify lista då folk har frågat om det.
Så då kan ni få se lite utav min musiksmak som är väldigt bred!



Modekungen

Igår överraskades också jag av ett paket från Modekungen när jag kom hem.
Fick en Grå t-shirt från märket Vintage av I am I. Jag kommer att bära den med uppvikta ärmar och med ett par svarta kostym shorts (och ett par raybans) i sommar, så jag kommer att glidaa!




Hemma och pappas födelsedag

I går kom jag hem från Jönköping där jag har varit de senaste veckorna. Efter en förvånansvärt strul-lös resa så var jag hemma och då var det dags att fira min pappa som fyllde år! Grattis pappa! Det blev tårtor och god mat med släkten/vänner och familjen! Blev en bra kväll med paket som tillochmed jag var avundsjuk på.
Inte nog med det så har min pappa en förmåga att vinna på alla lotter han får/köper så han fick vinst på sina lotter också.



Jag är 19, snart 20 år ung och bosatt på västkusten. Just nu består mitt liv mest till del av viljan att fylla ut min gaderob, mode, fester, resor och bra människor. Det är också till stor del vad min blogg handlar om. Här kommer mina intressen, åsikter, funderingar och sådant jag tänker på finnas för er att läsa. Ni är varmt välkommna att fråga mig och be mig ta upp saker ni kan tänkas tycka vara intressanta om mig då jag vanligtvis svarar på allt.





Kontakt: [email protected]




RSS 2.0