Siestaaa idag




Häromkvällen satt jag och joachim ute och drack lite öl och åt mat i solen. Det var riktigt varmt och kändes verkligen som en riktigt saknad sommarkväll!

Om en liten stund så åker jag och joachim till siesta så ni får bli utan mig en vecka, vilket jag inte tror blir några problem. Önska oss lycka till med vädret, för det ser inte ljust ut!
Hörs på söndag/måndag!
Ha det toppen!


SIESTA



Om bara ett par dagar så åker jag och joachim till Siestafestivalen i hässleholm.
Jag längtar verkligen som en galning efter att äntligen få leva i smutsen igen. Längtar efter att få slå upp mitt tält, öppna första ölen, starta första låten, träffa första nya människan, gå barfota på grus, vakna och hoppas att man inte ser allt för hemsk ut. Stämningen.

Bara nu när jag skriver om det sprätter det i fingrarna, jag vill åka dit NU. Det är någonting speciellt med festival som man bara kan förstå om man själv varit på någon (då om man tyckte om det, klart) Att leva bland tomma ölburkar, skumma människor, ständigt ljud av musik, skratt och egensång. Då är jag lycklig!

Tror att om man väl åkt på en festival, så blir det ett tvång att åka på en varje år, om inte fler! Detta är mitt första år på just siestafestivalen och jag ser jättemycket fram emot att se hur det är att festivala där. Är det några av er som ska dit?



14.11

Har precis gått in efter att ha hängt på balkongen hela förmiddagen. Det är sånt jävla toppen väder och jag blir så glad varje gång jag slänger en blick ut mot fönstret. Så skönt att sommaren är här, synd att jag är likblek.

Idag stör det mig fruktansvärt mycket att min kamera är sönder, jag är så sugen på att fota. Jag har det inte lätt.
Emelie är iallafall hemma igen, så ska gå en långpromenad med henne ikväll! Tumbs up!



Gabbi


Bild från balen i somras, jag, gabbi, gustaf.

Har haft Gabbi hos mig hela dagen idag. Gabbi är en av mina närmsta vänner här hemma och eftersom jag har varit i jönköping hos joachim mycket det senaste så har jag inte hunnit träffa henne någonting så det var
 kul. Vi har hängt på min balkong hela dagen, pratat skit och fikat digistive kex (chex) och druckit apelsinjuice som jag förövrigt är allergisk mot. (toppen!)

Igår, efter att jag blev taggad på diverse bilder på facebook, så fick jag en nostalgitrip. Kan hända att jag lägger upp lite gamla bilder senare, om jag får startat min gamla stationära dator. Latersss!


Jävla tvkontroll



Bild från en av sveriges favoriter, Petra tungården.
(Hur kan man inte bli glad av bilden?)


Har haft en riktig skit dag. Allt har varit på andra lagets sida hela dagen, inte nog med det så är detta andra gången jag skriver dethär inlägget eftersom internet beslöt sig för att starta om sig.

Tidigare idag har jag rensat tankarna genom att promenera i 3 timmar med skön musik i öronen. Helt slut när jag kom hem men det var det värt.   Nu ligger jag i min säng och kollar på sex and the city (och letar efter tvkontrollen som vanligt, den har en tendens att försvinna även om jag vet vart jag har lagt den) Jag ligger också här och längtar till helgen som en galning.

Ni är grymma på positiv cred, tack alla fina, makes my day!


feelings


pic. me


4 O'Clock in the mornin'


pic. Ole brodensen

Det var en lyckad kväll igår! Skön musik, härliga människor och massa bad. Trodde inte att jag skulle bada så mycket men jag låg i badet från tolv på natten framåt dom härliga morgontimmarna runt 3 - 4 tiden. Tog första bästa bussen hem i morse, det är skönt att vara hemma när man har festat egentligen.

Dagen har spenderats med Ebba och Didrik, Salem Al fakir och thaimat, har i stort sätt ingenting att klaga på. En riktigt bra helg! Trillar kanske upp lite bilder från festen igår så småningom.


Poolparty



Ikväll ska jag iväg på poolparty.
Trots att jag nästan bestämt mig för att stanna hemma ikväll så kunde jag inte hålla mig från min inbjudan till poolparty hos Isabelle.  Ska bli jättekul!

Vid sju går min buss, borde börja göra mig iordning snart men vad har man egentligen på sig på ett poolparty? Kläderna ska ju iprincip av, haha! Har ni några förslag så ös på med det så blir jag glad.
Hoppas ni alla har roliga planer för ikväll!


it feels better with you by my side


Via. Le love

Fick jättefina kommentare angående inlägget under, tack för att ni förstod
mig rätt.
Ni är rätt bra fina ni, även om jag inte tilltalade er alla, så ni som kontaktade
mig gjorde min dag. Uttryckte mig kanske lite fel, då vissa trodde att jag var ledsen
vilket jag absolut inte var. Bara tankespridd!

Idag är en bra dag, jag känner det på mig. Trots att jag inte sovit mycket alls inatt
så är jag på riktigt bra humör. Jag har det bästa i livet.



Nu blottar jag mig

                
En regel jag har är att försöka att inte skriva ut negativia delar i bloggen,

jag vet att det kan smitta av sig och jag vet att det inte är särsilt underhållande att läsa. Tror därför att jag ibland har svårt att komma på saker att skriva om när jag har någonting i bakhuvudet som verkligen vill ut. Men jag tycker inte det är rättvist mot er läsare som jag har, jag är verkligen inte på någon elit nivå, men er guldkorn som faktiskt klickar er in här varje dag för att se vad jag har att säga. Det inspirerar mig.

Samtidigt som jag är glad att jag har er, missförstå mig rätt, så får jag sån phsykisk frustration när jag inte har någonting att skriva eller när jag inte ser några framsteg. Jag vill att ni ska bli glada av att klicka er in här, jag vill inte att ni ska klicka er in och tänka "åh men uppdatera då" för jag vet att det kan vara så. En av de bästa kommentarerna jag har fått på bloggen var en tjej som skrev att hon hade min blogg först i en lista och blev alltid så glad av att kolla min blogg, jag lever på den enkla kommentaren fortfarande. Era kommentarer gör mig motiverad och jag upplever att det har varit dåligt med kommentarer det senaste men skyller inte på er utan på mig själv, min uppdatering och mina inlägg har inte varit någonting att komma med.
Jag vet inte vart dethär leder, jag kände bara att jag ville blotta mig. Hoppas att ni har en kanon kväll allihopa!


//Festival//

Har precis ätit ett kokt ägg och dricker blåbärs te. Det är något liknande grönt te, fast blått (?) Vi fick det hemskickat av mammas syster i Usa. Smakar som varm blåbärs soppa ungefär, kommer nog hålla mig till mitt vanliga gröna te från lipton!

Igår blev det inte mycket uppdatering, ingen alls, förlåt. Jag var så himla oinspirerad hela dagen och så avundsjuk på alla stockholmare som hade fint väder. Själv hade vi grått och regnigt vilket iförsig har sin charm det med. Tänkte bara säga godmorgon till er egentligen! Hörs senare!


En av många bra kvällar i vårt camp på Hultsfredsfestivalen i somras. Snart är det festival igen!


Do you have a story for me?



Jag får sådan lust att hoppa in i en tvättmaskin och bara sitta kvar där inne och dricka kaffe ur en termos från 90-talet. 
Riktigt fin video och riktigt fin låt. Kan vara en av mina favoriter. Vad tycker ni?


Klagomål

Får endel kommentarer om att jag borde lägga ut mer outfits/bilder på mig själv. Jag håller med, men då jag har svårt att stå framför kameran när andra fotar och när min egen kamera inte fungerar så är det lite svårt. Jag ska lösa dethär, jag lovar!
Är det någon annan kritik så lyssnar jag gärna på den!

Har förövrigt varit en solig och skön dag idag. Ikväll ska jag umgås med vänner, får se vad vi hittar på. Hoppas ni har haft en skön dag ni också!


En bild från i vintras på mig och julia.



V magazine






off we go


Imorgon ska jag åka hem till mig efter att ha varit här i jönköping i lite mer än en månad. Kommer sakna allt här i jönköping men det ska bli skönt att komma hem också. Saknar trots allt min familj och mina vänner. Det dröjer nog inte allt för länge tills jag kommer tillbaka heller.

Bilden är tagen på baksmällan då jag och joachim alltid lyckas att ta hundra bilder på varandra, mest för man är cool om man lyckas ta den fulaste bilden. Så döm mig inte allt för hårt!

Nu ska vi kolla på film. Vi hörs imorgon, då kommer jag att börja uppdatera lite mer regelbundet!


När blev Beyonce hipp egentligen?

Skitsnygg video med beyonce. Låten är väl sådär, har aldrig varit något fan av henne direkt men hon klättrar sig uppåt efter att hon och LadyGaga gjorde en duett ihop.

Låten är inget jag kommer att fastna för men videon var riktigt snygg.
Vad tycker ni?


"Why Don't You Love Me" - Beyoncé from Beyoncé on Vimeo.



A force running in every boy and girl

Jag har nog officiellt medverkat på min första outfitbild - någonsin. Inte alls planerat och inte alls för att jag blev särskilt nöjd med bilden. Joachim testade ljuset på kameran och efteråt tänkte jag att jag kanske skulle kunna publicera en, fast att jag inte är särskilt beredd på bilden. Well, ni har frågat efter outfit bilder, här är min första! way to go!

Ny kategori kanske, outfits.
Har sjukt svårt att stå framför kameran, haha!





Jag är 19, snart 20 år ung och bosatt på västkusten. Just nu består mitt liv mest till del av viljan att fylla ut min gaderob, mode, fester, resor och bra människor. Det är också till stor del vad min blogg handlar om. Här kommer mina intressen, åsikter, funderingar och sådant jag tänker på finnas för er att läsa. Ni är varmt välkommna att fråga mig och be mig ta upp saker ni kan tänkas tycka vara intressanta om mig då jag vanligtvis svarar på allt.





Kontakt: [email protected]




RSS 2.0