Joanna


Joanna

Sitter ute på min uteplats och dricker vin. Snart kommer min vän Joanna (as known as Megan fox, ser ni hur lik hon är?) hit och vi har inga direkta planer för vad vi kommer att göra ikväll mer än att vi ska dricka vin. Troligtvis blir det öl på någon mysig uteservering! Ska bli jättekul, sällan jag träffar Joanna då hon bor i Malmö.

Jättekul för den kritiken och responsen jag fick i inlägget under men jag hoppas på lite mer idder och kritik! Hoppas alla har en bra kväll i det fina vädret!


Kritik och respons



Det har stått stilla här i någon dag. Jag är lite kluven om vad jag vill göra med denhär bloggen, jag vill börja följa en röd tråd samtidigt som jag skriver personligt och lämnar mer plats för kommunikation med er. Har ni några idéer om vad ni kan tänkas vilja se av mig eller positiv eller negativ kritik så är jag mer än glad att ta emot allt. Somsagt så är respons någonting av det roligaste med denhär bloggen så tveka inte!

Från det ena till det andra så har jag bokat en festivalbiljett till Emmaboda idag, ska någon utav er dit?


Ledig outfit



Här är en slapp men hyffsat skön outfit. Ni har ju undrat tidigare vad jag gör när jag inte är säker på vad jag vill ha på mig. Här är ett typiskt exempel av en enkel och ledig outfit. Inget utmärkande men som alltid funkar.

Tröjan är från MQ (emlilio). Shortsen har jag fått av Joachim (H&M) och raybans från äldre dar!


Frågor


En bild på mig från jönköping.

vad har du på dig när du verkligen inte hittar något som känns rätt?
Jag brukar köra på något säkert kort. Vanligtvis är dom sköna outfitarna dom enklaste. Kör på basic plagg eller en jeansskjorta eller jeansshorts - passar dom ihop så är det en skön look! Om man vill piffa till det kan man alltid lägga till någon ring (trots att jag tycker det är lite pasé med ringar) eller ett par sköna bågar!

vad är din favorit sak?
Of all things? Gud vad svårt, jag har nog inte någon direkt favoritsak. Många saker jag inte kan leva utan och tycker om men ingen specifik favoritsak!

Håller du på med någon sport?
Inte alls faktiskt. Försöker röra mig på såsätt att jag brukar ta omvägar och dylikt. Utöver det så har jag ju ett gymkort!

Sommartips?
Haha, Massor! Billig alkohol, filtar att sitta på, jeansshorts, dyra brillor, musik, kärlek och och morgonsol.

Vilken är din favoritglass?
TWISTER, big time!



Tillbaka

Jag är tillbaka nu och kommer att börja uppdatera mera igen! Har haft en välförtjänt semester (VA?)  och har haft det kanon bra. Fått se och uppleva mycket och inser att jag älskar ungdomen och billigt vin. Jag är också fruktansvärt kär och livet har en sån jävla feel good känsla!

Tänkte iallafall be om ursäkt till er där ute som faktiskt klickar er in på min blogg dagligen (Trots min helt värdelösa uppdatering, hjärta er! ) slänger upp en svettig bild jag tog nu precis i all hast, hoppas ni har det lika svettigt som jag. Vi ses!

Jag just nu;




Jag är 19, snart 20 år ung och bosatt på västkusten. Just nu består mitt liv mest till del av viljan att fylla ut min gaderob, mode, fester, resor och bra människor. Det är också till stor del vad min blogg handlar om. Här kommer mina intressen, åsikter, funderingar och sådant jag tänker på finnas för er att läsa. Ni är varmt välkommna att fråga mig och be mig ta upp saker ni kan tänkas tycka vara intressanta om mig då jag vanligtvis svarar på allt.





Kontakt: [email protected]




RSS 2.0