Valborg



Joachim kom hem från skolan precis och hade med sig snickers och twix!
Helt okej start på dagen!
Idag är det valborg och ikväll blir det fest tillsammans med några vänner och vin. Verkar bli en kanon förfest hemma hos Frida, jag är taggad! Vad ska ni hitta på ikväll?


01.29 a.m.

Fan vad jag älskar er, som håller er kvar trots att jag snubblar över sträcket där "okej" går över till "dåligt" när det gäller min uppdatering! Men jag har många bollar i luften nu och har mycket att tänka på. Jag har nästan varit lite rädd för att inte skriva tillräckligt bra inlägg. Därför har jag halkat efter. Hur löjligt det än låter så skriver jag ju faktiskt bloggen för er skull minst lika mycket som för min egen.

Nu släpper vi det, låter en kanske lite mer personlig sida visa sig i bloggen. Vilket jag också vill!
För er nya läsare, tro det eller ej så har det tillkommit några fler trots min kassa uppdatering (mh..) Till er vill jag bara säga hej, lägg fötterna på bordet och känn er som hemma!

Pic Olivia Malone


rock-rock the nation

Joachim är inte hemma, så jag är helt ensam i lägengheten. Ligger i sängen och väntar på att han ska komma hem. Funderar på om jag vågar gå till Ica och köpa någonting gott att överraska honom med men jag är inte säker på att jag hittar, haha! Det är så fint väder så jag vill ut.

kom på att jag kunde utnyttja joachims webcam, orkade inte göra mig fin, ni får tycka om mig ändå!




ASH



Snygg video av Joost Vandebrug.


//////


Jag vill att alla ska få uppleva det jag upplever just nu. Alla borde få må såhär bra med någon. Alla borde få ha en sån trygghet som jag har. Ha någon som framhäver det fina i livet. Lyckan.
Bli omhållen när det är jobbigt, någon att skratta med när det är bra. Jag drog en vinstlott.


we save our youth to weekends

Här är lite random bilder från de senaste två veckorna som jag har varit hos joachim. Vi har hunnit få smaka lite på sommaren och snart är det verkligen sommar. Siestafestivalen är snart igång och jag måste ta mig dit, ska någon av er dit? Vore kul att veta!









Nightmare





Pic: ben lamberty


Sunny sunday, sunny sunday

Jag förstår om ni hatar mig en aning på grund utav min uppdatering!
Tycker själv att det är lite lamt med bloggar som inte uppdaterar särsilt ofta. Ska bättra mig NU.

Trots att jag och joachim lever i hans rum tillsammans med smutsiga strumpor, dyra skjortor och solbrillor (för att inte glömma te-muggarna) ska vi bryta våran trend med att gå ut och gå en lång promenad runt munksjön här i jönköping för att sedan belöna oss med kaffe på wayne's coffee som joachim påstår ska vara bra.

Annars så har vi lyckats se klart på alla Desperate housewives avsnitten - fram till det som nu går på tv. Gud vad jag ångrar att jag var så negativ mot den serien. Tänker dagligen på Bree och gämför mig med susan i vissa lägen då jag känner mig klumpig och vill känna mig lite bättre. (Häromdagen fastnade jag med håret i en korg inne på joachims toalett och kom inte loss....) Ni som har sett serien/ser den förstår vad jag pratar om. Helt fantastisk. Nu ska vi ut och gå, vi hörs senare! Puss



whats life if not a playground

De senaste dagarna har jag och joachim spenderat i solen. Vi har riktigt skönt väder och vi har invigt våra shorts för i sommar. Vi har också hunnit med att åka till secondhand och druckit litervis med kaffe.
Här är några bilder från i måndags då vi spenderade hela dagen på precis samma ställe - skönt!
Nu ska vi gå och köpa piggelin, haha!
Livet leker Hörs senare!






Jönköping

Sitter hemma hos joachims pappa i bankeryd med joachim (han har damp)
Tidigare idag har vi varit på hans pappas jobb och gjort visitkort samt käkat pizza och druckit kaffe. Ikväll så har vi inga planer men det blir nog bara att ta det lugnt framför en film eller så, Vi ska upp hyffsat tidigt imorgon.
Här är iallafall två bilder som jag hittade på joachims dator. Vet inte riktigt från när. Tror de är från min första visit hos joachim i december!
Vi hörs senare!





Break

Trots att både jag och joachim sagt till varandra att vi ska försöka hålla er uppdaterade medans vi umgås så blir det lätt att datorn hamnar i andrahand. Jag vet att det är kanontråkigt med bloggar som inte uppdaterar så det får bli ändring på det nu. Jag är tillbaka, mouhahha eller något.
Joachim ligger iallafall och sover nu. Vi låg och kollade på Desperate housewives kanske lite för länge igår så jag förstår om han är trött.
Nu ska jag få liv i honom! Vi hörs senare!


Gammal bild på mig och joachim.




Jag är 19, snart 20 år ung och bosatt på västkusten. Just nu består mitt liv mest till del av viljan att fylla ut min gaderob, mode, fester, resor och bra människor. Det är också till stor del vad min blogg handlar om. Här kommer mina intressen, åsikter, funderingar och sådant jag tänker på finnas för er att läsa. Ni är varmt välkommna att fråga mig och be mig ta upp saker ni kan tänkas tycka vara intressanta om mig då jag vanligtvis svarar på allt.





Kontakt: [email protected]




RSS 2.0