Midsommar!


Michelle postade en video på hennes blogg från midsommar när vi förade i en park. Vi var svarta, svåra och hatade allt. Ni får ta det med en nypa salt och förstå att vi spelar både opepp och hatiska. Jag är ganska kärleksfull  och glad av mig, haha. Hatar varken rökare eller choklad och eleni är inte rasist!

Jag hade förövrigt en bra midsommar, trots min dåliga hårdag och diverse ändrade planer. Efter vårt parkhäng med jordgubbar och vin drog vi vidare till Hovslätt på hemma-fest och fortsatte kvällen där. Dansade till macarena och doctor bombay istället för runt midsommarstången. Fin kväll, hoppas att ni hade en mysig midsommar!



Joachims student

Joachim la ut en bild från hans student. Tänkte att jag slänger upp den också. Du ser stel ut säger ni, ja lite nervigt var det ju framför hela stora släkten! (som förövrigt var ett gäng sköna människor)

Ikväll ska vi samla ihop ett gäng vänner och dricka lite folköl i kvälls solen!



svettigt hår och två koppar kaffe

Här kommer ett par bilder från häromdagen då jag och Joachim laddade batterierna i solen och drack kaffe efter en sen kväll. Älskar verkligen sommaren och allt där till. Älskar att lyssna på uttjatad sommar-musik, spendera timmar på en smutsig filt i solen, överväga att lägga sina sista pengar på folköl, känna solen mot benen och gräset under fötterna. Jäklar vad poetiskt.

Hänger iallafall fortfarande i jönköping. Därav min kanske inte allt för händelserika uppdatering (men ett plus i kanten kan jag få för mina grymma bild-uppdateringar nowadays, right?) Är upptagen med att dricka öl och gilla läget. Mitt upp i allt så har helvetet frysit till is och det är två torsdagar på en vecka - jag har fått joachim att kolla på alla saw filmerna. Nu väntar vi på att 7an ska komma ut, vilket är den sista filmen.

aeh, förlåt för ett rörigt inlägg. Vi kallar det en update.




Tisdagsmys

Här är lite bilder från gårdagen då vi hängde med fina människor och drack billigt vin. Jag och joachim började dagen med att gå ut och äta. Kycklingpasta på George's fick det bli och jag har inget illa att säga, superb!  Efter det så mötte vi upp Linda, Felicia och Henrik och hängde i solen vid hamnkanalen.






Avslutade eftermiddagen/kvällen med att köpa billigt vin och sätta oss i solen på en gräsplätt. Fin dag, fin kväll fina människor! Jag gillade läget och hoppas på flera liknande kvällar i sommar!











Student öl, öl student


Tjenixen sa fisken! Hänger lite hemma hos joachim vid datorn. Idag är det joachims student och han är ute och firar. Har varit en fin dag med trevlig släckt och familj.

Nu sitter jag och dricker lite öl i min ensamhet. Väntar på sanna som är på tjejmiddag (synd att man har en penis och inte kan hänga på) sen drar vi mest troligt till bongo. Där joachim inte kommer in. Legg 90, attans. Hade varit kul att hänga lite med honom (och alla andra studenter jag känner här i jönköping) på studentkvällen! 
JUST DET, har glömt att skriva - Jag är i jönköping! Hoppas att alla har en bra fredag, nu ska jag öla vidare och hoppas på att sanna är klar snart! HANG IN THERE!


Gaga oh gaga


Videon är släppt nu och jag kan väl inte mer än säga att jag älskar den, så som det mesta hon har gjort. Inte alls så som jag tänkte mig att videon skulle vara men samtidigt så, vad är som man föreställt sig när det gäller henne?


godmorgon kidz



God morgon Fashionistas, soffliggare och plugghästar! Sitter här och dricker te ur min absoluta favorit kopp, den största jag har. Kollar på projekt runway - jay edition och funderar på om jag ska börja göra mig iordning snart.  Jag ska försöka ta mig ner till gallerian och fixa lite prylar till håret. Det är pissigt väder idag men det stoppar inte mitt humör, inte idag inte!
Hörs senare kidz!


kompis, det går bra nu


Tja! Tänkte bara visa nya frillen jag glatt införskaffade imorse lite av en impuls när jag hängde med min kompis Linus. Känns förjävla bra faktiskt, riktigt nöjd är jag. Trodde aldrig att detta skulle vara en frissyr för mig men whats life if not a risk. Känner mig som en helt ny människa!

Kanske inte världens snyggaste bild, men där har ni mig iallafall! Jag lever och är back in business!


varför bloggar du inte?


Som ni har märkt har det stått aningen stilla här i bloggen ett tag.
Jag har helt enkelt haft fullt upp med att fira studenter, fixa brännan och träffa vänner jag inte hunnit träffa på länge.

Jag var ute i fredags efter att ha firat studenter och varit på två olika studentfikor. Riktigt trevlig kväll och jag fick träffa några av mina vänner som jag inte träffat på ett tag. Emelie kan ha bilder, får se om det dyker upp några på facebook så småningom. Som ni vet så har ju min kamera gått sönder (känner mig förlamad) så jag får snällt försöka sno andras bilder tills jag fixat en kamera - det kommer!


Stephanie, nina och mathilda.


dom skulle se mig som hög

Hela dagen har jag spenderat i solen. Jag har mest hängt på en handduk, ensam, med grönt te och musik i solen idag. Riktigt skönt. Utifrån skulle man kunna tro att jag var hög, speciellt då jag lärde mig att stå på händer i min ensamhet. Helt oskyldigt dock!

Senare nu ikväll blev det en lätt grillkväll hos Emelie med vänner. Grillade sojakorv och åt potatissallad. Drack lite vin och hade trevligt. Slutade med att jag spatserade hem i jeans shorts mitt på gatan med en liten lätt berusning i kroppen, underbart. Avbröt tystnaden med att nynna lite håkan hellström och kännde kärlek till allt jag stötte på. Jag älskar sommarn! Nu ska jag sova, lång dag imorgon!


Alejandro

Är det bara jag som är nyfiken på Lady gagas nya video för Alejandro? Den ser riktigt snygg ut av det som jag lyckats få se. Jag älskar att vi äntligen har fått en spännande och glamorös kvinna att älska.

Om inte annat så kan jag göra er avundsjuka med att jag har choklad, lösgodis och cola. En helt okej onsdagskväll, även om en öl på en uteservering med fint sällskap hade passat mig bättre i smaken, helt grymt väder ute.  Hörs senare!



my love



elinor carucci


Siesta update:


skön två meter lång göteborgare som ville köpa väskan. Bild: Malin T salomonsson

Nu är jag tillbaka efter en vecka på festivalen Siesta. Jag måste säga att jag har haft det bra även om livet känndes lite jobbigt i början. Nu för tiden så har de infört större kontroll på alkohol vid ingången, man måste alltså vara 20 år/ha någon 20 årig vän som bär åt än vilket inte är det enklaste att hitta första dagen då alla bärt sin egen 100 kilos packning. Vi hittade fina vänner som hjälpte oss. Trots att jag var sunkig hela festivalen, så hade vi det bra och träffade fina människor!

Första kvällen satt vi några grabbar eller pågar som dom säger i skåne, och drack i mitt tält. Kan låta lite lamt men det var riktigt trevligt, vi var ju framme rätt sent och det var mörkt när vi fått upp vårt tält. Skönt att det inte var så kallt.

Andra dagen kom Linda, Fellen och Jossan till festivalen och problemet med packningen återkom men löste sig snabbt. Efter att vi hittat en tältplats bar vi bort vårt stora tält till andra sidan campingen för att slå upp det i vårt nya camp. Camp Helt okej. Blev hårt festande hela dagen, vilket det också bör vara på festival.

Tredje dagen var motsvarigheten till helvetets varmaste natt, vi praktiskt taget frös ihjäl och där sprang jag och joachim runt i shorts och raybans eftersom solen hade lyst på hela dagen. Jag, fellen och jossan vägrade sova och festade till klockan fem på morgonen trots kylan. Också denna natt jag lärde känna Malin och fritchoff. Skrattade fram lite träningsvärk.

Fjärde dagen var varm, och liknade dagen innan. Vi festade till det med att sjunga broder jacob i cano och hängde i vårt gamla camp med Stoffe och hans kompisar. Efter detta festade jag, jossan och joachim till klockan 7 på morgonen.

Femte dagen var kylig, blev varm, riktigt varm. Jag och joachim tog det lugnt och käkade dyr pizza på en unken pizzeria. hade det fint i solen och handlade iste på netto. Väl tillbaka på festivalen öppnade jag lite öl trots att ingen ville dricka. Vi gick till fotbollsplanen där det var allmänt häng och vi fick höra att vi var coola. Till kvällen var det sista-natten-fest och vi festade fram till klockan 10 på morgonen. Vi försökte sälja väskor, hittade morötter, dansade och hade det äckligt jäkla bra med ett helt juicepaket uttömt i huvudet!

Sammanfattat så har det varit en bra festival, inte min bästa, men en absolut en bra festival och helt klart värt pengarna. Om inte så fick jag vara med min special someone, whats not to like?

Kommer troligtvis att ploppa upp lite bilder här från festivalen då och då.



Jag är 19, snart 20 år ung och bosatt på västkusten. Just nu består mitt liv mest till del av viljan att fylla ut min gaderob, mode, fester, resor och bra människor. Det är också till stor del vad min blogg handlar om. Här kommer mina intressen, åsikter, funderingar och sådant jag tänker på finnas för er att läsa. Ni är varmt välkommna att fråga mig och be mig ta upp saker ni kan tänkas tycka vara intressanta om mig då jag vanligtvis svarar på allt.





Kontakt: [email protected]




RSS 2.0